• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889946111
    • Политика за личните данни

     Защита на личните данни

     Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот и във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни

      

     1. В електронен магазин “Щура лабоатория” потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

     Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

     2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “Щура лаборатория” да бъде закрит техният потребителски профил.

     3. “Щура лаборатория” има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

     4. “Щура лаборатория” няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

     5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин “Щура лаборатория” и нарушаване на етикета, администраторите на “Щура лаборатория” имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

     6. “Щура лаборатория” запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

     7. “Щура лаборатория” съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

     8. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

     9. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

     10. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

     11. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

     12. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.

     13. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
     *персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Пол, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.

     14. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от “Щура лаборатория” за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

     15. Вие сте отговорни за поддържането на конфиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.

   • Newsletter