• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889946111
    • За нас

     За нас

     Фирма Интересна наука започва да се развива през 2010г и успешно набира популярност в страни като Русия, Украйна, Казахстан, Германия и др. От 2015 г е и в България. За 2 години успяхме да покорим над  10 000 малки и големи любознайковци! Посетихме много образователни учреждения,проведохме много рождени дни и зарадвахме с нашите комплекти за домашни експерименти  много наши клиенти!

     А сега накратко за предлаганото от нас!

     Мероприятието Щура лаборатория – за извънкласни занимания, рождени дни и всякакви празници!

     Извънкласното научно мероприятие Щура лаборатория е направено с цел интелектуално развитие на децата, като за целта се използват методи като научни изследвания, факултативни занятия по химия и физика  или под формата на празнични мероприятия. Можем да проведем за Вашите деца или ученици такова научно мероприятие, с което, докато се веселят да им бъде представена интересна инфорация за обкръжаващия ги свят, чрез химични и физични експерименти.  В неформална среда ще им бъде много интересно да видят неща, които трудно биха разбрали от учебниците. Програмите ни  помагат на децата да развият и комуникативните си навици, развиват желанието за опознаване на околния свят и творческата активност.
         Мероприятията са интересени и децата не усещат кога минава времето,тъй като не са просто зрители ,но и работят с индивидуални комплекти.
         Експериментите са безопасни и хващат вниманието на деца от 4 до 13 -годишна възраст. Могат да бъдат страхотно преживяване за началото или края на учебната година,за Коледа,Великден и за всякакви други празници,а даже и просто за подбуждане на интереса на децата към наука!
         За да изпълним своята цел са ни нужни единствено маси и столчета, на които децата да седнат, а ние ще донесем всичко останало на място при вас.
       Имаме шоу програми за по-малките,които да наблюдават експериментите,представени от нашите щури професори; Работилници,където по-големите дечица да работят с индивидуални комплекти,но отново под зоркия поглед на наш професор и за най-ученолюбивите – смесени програми,по време на които и децата работят и професорите показват.

     Епруветки с експерименти за вкъщи

     Едно научно приключение,което вашите деца могат да изживеят докато са си вкъщи или с приятели. Можете да сбъднете желанието на вашите любопитковци и заедно да се превърнете в истински учени! Нашите безопасни експерименти за деца са подготвени за най-запалените малки химици.Всяка епруветка съдържа 2 експеримента, с подробно описание и нужните материали за едно вълшебно и забавно изживяване!


     Обучение на парти центрове

         Нашата компания има голям опит в провеждането на научни шоу програми, научни работилнички и концертни шоу-програми. Ние се занимаваме с разразботката на научни експерименти , специално подготвени за деца на възраст от 4-5 до 13-14 години.  Предлагаме ви да провеждате 2 варианта – научно шоу или научни работилнички самостоятелно.
           В нашите програми исползваме безопасни експерименти и сме готови да обучим вас или вашите аниматори да провеждат такива необикновени празници като ви предоставяме всички материали,нужни за съответния вид програма, нашите весели сценарии, инструкции за безопасност към всеки експеримент и , разбира се, обучение от наши опитни аниматори!

      

   • Newsletter