• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889946111
    • Eko програма с полярния мечок Айси

     В тази програма име елементи от химия, физика, география и билогия

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Нашият добър приятел, полярният мечок Айси дойде да ни помоли за помощ. Огримният проблем на Айси и семейството му глобалното затопляне, което го оставя без дом. Арти живее в арктика, в безкрайната ледена шир, коят се топи. Айси и неговите приятели от Щура лаборатория ще разкажат на децата за ледниците, чрез атрактивни експерименти ще им покажат сняг, арктическа мъгла и северно сияние. Ще демонстрират алтернативни начини за добиване на ел. Енергия, която не вреди на околнота среда.

     Най-сериозната заплаха за белите мечки са климатичните промени. Повишаващите се глобални температури и по-ранното топене на ледовете лишават животните от храна. Възрастният мъжки мечок, акато Айси, тежи между 350 и 590 килограма. Теглото на женските е двойно по-малко. На дължина белите мечки достигат до 2,5 метра. При раждането си бебетата са дълги едва около 30 сантиметра и тежат половин килограм. Белите мечки са се приспособили да оцеляват при едни от най-суровите условия на Земята. Козината им в действителност е прозрачна, но отразената светлина я прави да изглежда бяла и помага на животните да се сливат със заобикалящата ги среда.

     Подходяща за деца от 5 до 12 години

     Продължителност 1 час

     Двама аниматори

     Програмата е с екологична насоченост, има елементи от физика, химия, география и биология

      

     Програмата е с продължителност 60 минути. Цена – 360 лв. с включен ДДС за до 20 деца. Цена за до 40 деца – 480 лв.. Цена над 40 деца – 600 лв.

     В зависимост от населеното място може да има транспортен разход.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter